Sedan 1995 har jag varit runt i Sverige och föreläst!

För er som vill boka mig för en hel/halvdagsföreläsning, ta kontakt med mig.

Om ni vill ha en riktad föreläsning mot just Er personalgrupp kan Du/Ni välja olika punkter utifrån de behov som finns hos Dig /Er. Föreläsningen anpassas efter verksamheten.

Du kan vara inom offentlig sektor, företag, kyrka, scouter,affärsvärlden. Där du i möte med människor ibland behöver en ny insikt om en annan människa.

Information

Vi tar emot din bokning vardagar mellan kl 09:00-16:00

Kontakt: 070 60 10 509

ragnhild@ragnhilds.com

Kommentarer från åhörare

- Måste få tacka för en helt fantastisk föreläsning som verkligen berörde oss, samtidigt som vi kände igen olika situationer fick vi även en viss insikt i hur dessa personer som har diagnosen har känt sig över tid. Vi som jobbar med barn på en resursavdelning försöker göra skilllnad och vi hoppas på att barnen känner att vi bryr oss. Vilket du tog upp som en stor del i den fortsatta utvecklingen för att kunna ingå i ett fungerande samhälle. Önskar att det fanns fler som dig som engagerade sig i dessa "jobbiga" barn och vuxna och verkligen tog sig tid att ifrågasätta hur de känner sig för att på bästa sätt ge dem strategier inför framtiden.

Vi har ett förslag till dig; sök tjänst som utbildningsminister när den blir vakant, tänk vad bra med någon som ser kunskap, kvalitet och kompetens med andra ögon.

- Jättebra föreläsning och en härlig föreläsare!

-  En mycket inspirerande föreläsning med kunskap och erfarenhet!

- Ämnet var mycket intressant. Föreläsaren var dessutom proffsig i sitt föredrag. Bra med konkreta tips hur man bör förhålla sig till människor med adhd.

- En jättebra föreläsare, mera av dessa som brinner för att hjälpa människor med adhd!

- Bra -rolig -intressant föreläsning!

- Vilken underbar människa Ragnhilds Auxilium !

Tänk om varje skola hade henne!

Men lätt ledsamt när man ser våran framtid får lov att bli "misshandlade" av okunniga vuxna och framför allt brist på resurser..

Undrar om man skall bjuda in Skolministern eller varför inte hela regeringen på hennes föreläsning!!- Tack för en bra och givande kväll!

-Hon var helt underbar.Lätt att förstå, tydlig och rak. Roligt och underhållande, samtidigt ganska sorgligt.

-Jag tycker hon är en underbar person som bjuder på sig själv.

Jag kommer verkligen att rekommendera henne till andra, tack!

- Jag tycker att du är en duktig föreläsare och det var lätt att lyssna på dig! Du delar med dig av många erfarenheter, intressant och levande att höra om alla personer du har arbetat med!!

Viktigaste av allt: Du sprider denna kunskap om dessa personer för att de ska få förståelse och förhoppningsvis rätt hjälp!!